Gott med helg

idag är de fredag, så gott..
Har jobbat hela dagen.. Det tråkiga med att jobba just nu är att det finns knappt något att göra om dagarna, men som tur är har man bra arbetskamrater =) Vissa kunder är bara för rolige med, vi har ett märke som heter Thomas Sabo men vissa kan inte säga de riktigt och det låter sååå kul. Tommy salo??? haha..

Nu har vi precis ätit lite mat, ska gå en promenad till sjön och bada med Zamanatha. sen blir det kanske sängen, för vissa jobbar ju i morgon..

Skulle behövas lite städ här hemma, men orka..

Bye

Ledig!! så gott..

Idag är jag ledig, fast man kan inte säga att jag är helt ledig för att jag måste städa och dona hemma, annars blir  det aldrig av!
Ska dricka kaffe med christoffer, innan jag fixar & donar hemma. Sen ska jag iväg och rida.
Zamantha får givetvis följa med.

Då va det Tisdag

Nu va det några dagar sen ja skrev sist. i helgen va det 30 års kalas för miche. Det va hur kul som helst, en massa folk och jättekul att träffa dom man inte träffat på länge..
Det blev rätt sent jag och jimmy gick hem vid fyra och då va det ljust ute. När vi kom hem åt vi makaroner och sen somande vi ;) upp kl 11 på söndagen, det va ganska sent men en kanon dag det med.
Jag låg och solade i de fina vädret medans jimmy tvättade altanen. Det va ganska segt hela dagen. Sen på eftermiddagen så badade vi med vovvsingen i sjön, hon va så glad, hoppade och dök.

Har funderat lite.. Kanske skulle börja lugga igen. Jo ja vet de låter konstigt, men det hade kanske vart bra? Jaja vem vet vad som händer.

Nu ska ja fortsätta kolla på hemmafruar.

Bye Bye

RSS 2.0