kväll

Då är nästan denna dagen slut. har precis ätit varma mackor, gott..
Har haft en kanon dag, har gjort en massa nytta plus att ja som sagt träffade cina =)

så nu ska jag bara slappa och kolla film!


Torsdag

Då var det redan torsdag, tycker att dagarna går så fort.

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt. Cina kommer hit om en stund hon skulle bara färga utväxten ;) hehe. sen ska vi väl bara fika lite och hitta på något skoj fram till kvart i fem för då ska jag träna.
Det ska bli så roligt att träffa henne, har typ bara träffat henne 3ggr detta året, och vi brukade nästan alltid ses innan.

Men nu ska ja städa i ordning lite och börja tvätta.
ha en bra dag.

Fest

Jag hinner ju aldrig  skriva samma dag som det händer, så ja tar de idag ist.

Igår så va det fiskepremiär. Ja kom hem vid ett tiden efter att ja hade vart hos hästen, ringde jimmy och då va han med de andra killarna. Vid sjön.
Jag tog zamantha och vandrade dit. där va de en hel bunt med fulla killar. sen efter att ja kommit dit så badade manta, de va jonas fel. Men hon tyckte att det va skoj iaf, efter en stund kastade Jonas ytterligare en pinne ner i vattnet, men då simmade manta över marcus fisklina. haha. Som tur va fastnade hon inte.
Vid sju tiden kom micka, david, ch och sandra över och så käkade v lite mat, sen vid nio tiden gick vi vidare hem till Fredrik. Där va vi större delen av kvällen/natten, sen hem o sova och upp tidigt och jobba och nu sitter ja här.
glor film med jimmy, david och micka. Sen får vi väl se vad som händer, blir nog en lugn kväll.


Så nu ska jag återgå till filmen!


kvällen

I morse var jag hemma och red innan jag begav mig till jobbet.
På jobbet har det varit ganska lungt, inte så fruktansvrt mycket kunder i alla fall, så man hann göra en massa andra saker med!
Nu har vi precis vart och ätit lite mat. mm va gott det va!

Va hos läkarn igår och nu måste jag äta antibiotika i 7dagar, två olika sorter. suck, men förhoppningsvis hjälper det mot mina smärtor.

ha en kanon kväll.

Bara en kort.

Igår gick vi och la oss jättetidigt, fast vi kollade på film innan vi somnade. Hade gjort jättemycket ute, klippt gräset (fast jimmy gjorde de mesta) men ja klippte en del i alla fall. sen tvättade jag hela dagen så nu har vi en massa rena kläder!

Det va väldig jobbigt att förska ta sig upp ur sängen idag, men nu är man uppe och sitter och dricker kaffe. Har precis varit ute med lilla vovven.
Om en stund bär det av till mor och far, ska dit och rida innan jag börjar jobba så jag får sätta lite fart nu och vakna till.

Så ha en bra dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0