Trött

Idag var jag först hos hästen och red, har funderat på om jag kanske skulle hoppa lite i morgon?! Hmm, ja vi får se.. Sen hemma duschade ja, och Jimmy sa han skulle åka och golfa. Visst, så jag träffade Helena hennes syster Rebecca och Marie. Rebecca kom och hämtade mig eftersom att jimmy hade bilen. (Han åkte med david)
Fikade och hade det trevligt.
Annars har det inte änt så mycket idag, tänkte sova nu för är aaaas trött.

Så god natt på er

Måndag igen då..

Denna veckan har Jimmyjimbob semester, sen nästa vecka börjar han att jobba hos sin bror på Ditec i Falkenberg. Så han ska alltså inte tillbaka till Victorssons.
Jimmy skulle åka till Victorssons och lämna tillbaka skor och kläder, så han släppte mig, lilleman och Manta i Vbg så kom Helena den bästa och hämtade oss. Sen tillbringade vi hela eftermiddagen där, tills Jimmy kom och hämtade oss. Det var mys! Marie kom till Helena med så vi drack kaffe och tjötade en massa. Oliver somnade och sov några timmar i deras säng ;)

Väl hemma så började vi att greja i lillemans rum. Han ska sova själv där inne inatt. Får se om det går bra, kanske ännu bättre än han sover nu eftersom inget som stör honom.
Ska även möblera om i sovrummet, men det får vi ta i morn.

Har ätit tacos och vart ute på promenix med lilleman. Jimmy tog Manta och gick åt andra hållet. (Han skulle hämta lök) så jag gick en egen liten runda.. myspys..

Nu har Lilleman somnat för natten, eller det är nästan en timme sen han gjorde det,
Ska kolla på tv en liten stund nu, sen blir det BÄDDEN!!

Va ska ni göra på midsommar?

nattinatti

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon, det var inte en dag förtidigt kan jag säga. Jag matade Oliver halv åtta när han vaknade sen fick Jimmy ta över. Tack kära du!!

Igår så fick lilleman ta sig ett bad och det tyckte han var lika roligt som vanligt. Efteråt fick han ligga naken en stund, jag la han på magen och efter en stund så låg han på rygg igen. Han vände sig alltså från mage till rygg igår, så sött =)
Vi bara va hemma igår och slappade framför tv:n, men vid elva åkte jag och hämtade Miche, Fidde och Jonas. Dom va bra i gasen. ;) Sen när jag kom hem så va klockan lagom till att kolla på saw 2, så jag och babe satt uppe till två och kollade på den filmen. Kollade på ettan igår, segt bara att filmerna går så sent på kvällen.
Jo, vi gick även en liten kvälspromenad med barn och hund. Mysigt..

Nu är det såhär att jag är så fruktansvärt trött på att det gör så ont nä jag ammar lilleman. (men bara på högra bröstet) Har pratat med Ammningsmottagningen i Halmstad och dom säger att mjölken har svårt att komma ut. Då har jag prövat allt för att det ska bli bra och funka igen, men det bara vägrar. Så jag har vankat fram och tillbaka om jag ska sluta amma helt eller inte. Men igår så köpte vi i alla fall ersättning. Ska sluta amma på höger och bara gå över till ersättning så småningom, får se hur länge ja orkar amma på bara vänster. Inte ens säkert att den maten räcker till honom. Egentligen kan jag lika gärna sluta amma helt, men eftersom vi har så mycket allergier kaske det är bra och fortsätta?!. Får se om jag orkar med de bara.
Sen är jag bara så trött på att må dåligt hela tiden, vet inte om det beror på att ag ammar eller inte, men är så less på att gå med ett fejkat leende hela tiden nu, vissa stunder kanske det inte är fejkat men hur kul är det då? Måste hålla humöret uppe för Olivers skull. Men INGENTING är roligt längre.. Är bara så trött på det. Därför också jag känner lite att jag vill sluta amma.

Nu hinner jag inte skriva mer. Have a nice day

Idag blir det SLAPP (igen)

Regn

Jaha, idag blev det heller inget fint väder tyvärr. Vad väntar denna dagen då? Kanske träffa Markus och Lina och prata om semestern. va vet jag?! Oliver ligger och myser med sin pappa i sängen, själv tänkte jag gå och hälla upp lite kaffe och sen ringa till halmstad.

Igår var vi och hämtade chippet till bilen i morup, sen åkte vi tll Åsa och Tobbe, satte i chippet och slappade sen i deras soffa ;) Bilen går bra nu iaf. FORT..
Vi lagade mat hemma sen för vi kände inte för ute mat. Så det fick bli grillade karreskivor och potatisgratäng. Mumma...
Nehe nu ska jag vräka i mig lite frukost och mitt kaffe, så ha en kanon dag

Tisdag

Igår hade jag och Helena en heldag tillsammans igen. Mesta tiden spenderade vi på Ge-kås. Herregud vad man handlar när man är där. Blir alltid mer än man tänkt sig men nödvändiga saker i alla fall. Efter det stora gula huset så åkte vi till apoteket, sen skulle jag till tandläkaren. Har inte vart där på 2 år, blev inte så dyrt som tur va 200kr tackvare mina fina tänder ;) haha... Efter det åkte vi hem till Lustorp, gav lilla Oliver mat sen vidare till Morup. Där stannade vi och käkade lite mat. Jimmy åkte dit direkt efter jobbet.  Och så stannade vi där ett tag sen åkte vi hem och lagade lite till mat ;) Vi är tjocka i denna familjen!! (Inside joke) mormor fick mysa med snutten med!! Tack mormor...

Om Jimmy läser denna blogg så vill jag bara säga att jag verkligen älskar dig något enormt mycket. Du är den bästa!!


Vart ute i solen idag heela dagen, älsklingen har vart hemma o v har myyst!!

Nu blir det tv ;)

The weekend

I fredags så åkte jag till Coffe (Cinas bror) och firade hans student. Oliver var hemma med Jimmy så dom fick lite egentid. Och jag själv framförallt. Låter kanske lite dumt, men man behöver verkligen lite egen tid när man har en liten att ta hand om. Så det var slappt och roligt! Sen på kvällen så lagade vi mat, kotletter mer ris och sås. Jonas kom på besök med och stannade nästan hela natten. Jag gick och la mig tidigt för jag var så trött och vi skulle upp tidigt. Jimmy tonade rutor i lördags på Nenads bil. Jag skulle egentligen ha följt med, men det vart lite struligt för dom så Madde va inte där. Kände inte riktigt för att bara stå där och titta på, så jag stannade hemma med manta och oliver.
Tanken var att vi skulle åkt med Helena och Krille och resten av gänget till Halmstad å käka. Men jimmy var hemma strax efter sju så det blev lite tajt. Cina kom förbi när hon slutade jobbet och stannade över en måltid ;) När vi hade käkat så gick Jimmy och bastade med david. Jag frågade hur länge ska du basta nu då? "Inte mer än en timme, för jag har inte bastat på länge" 3 TIMMAR. En fruktansvärt tråkig lördag hade jag i alla fall. Gick och la mig vid elva, Cina åkte halv tio och Jimmy gick ner å bastade vid 21. Men s kan det vara.
I går gjorde vi ingenting. Jo förresten Åsa och Tobbe kom hit på besök. Vi käkade på Grytan. MUMS. Sen fikade vi hemma. När dom hade åkt så la vi oss i soffan och där spenderade vi resten av söndagen. Kollade på en jättemysig film. (Tyckte jag iaf) Oliver sov nästan ingenting igår. Han sov kanske en timme under hela dagen. Han åt vid 18 och somnade strax innan 19. Sen sov han till ett på natten. Käkade lite somnade om igen.

Idag har vart en fruktansvärt seg dag. Det enda jag har gjort är busat med Oliver, sovit 2 timmar, vart ute på en liten promenad så att Manta också fick se sig runt om kring. ;) Nu sitter jag här väntar på att Jimmy ska komma hem så att jag kan åka till hästen... SUCK. Ganska så jobbigt att inte kunna ta sig någonstans. Jag gillar att ha fått gjort stallet på¨fm så att man kan hitta på massa annat senare. Men inte denna veckan, för Jimmyjimbob jobbar fm och vi har ju som sagt bara en bil för tillfället. Men det får gå an.

Nu vaknade skrutten och jag ska laga mat. SÅ have a nice eftermiddag ;)

sova

Nu har lillfisen somant, så nu ska jag krypa till sängs. Väntar på att min babe ska komma hem och pussa på mig massor!! 

Natti natti

trött ala massor

Oliver somande vi kvart i tio idag, sa då till mig själv at nu ska jag gå och lägga mig. Jag kom till sängen, men lik förbannat har jag inte somnat ;)
Haft en ganska så slapp dag. Piss tråkigt väder, så har inte vart ute speciellt mycket. Emelie kom på besök innan och det gjorde så att tiden gick fortare. Mycket trevligt..
När jag skulle kvällspissa Manta nu så ville hon sticka efter en stackars katt. Men hanna hon skrek så högt att hon helt enkelt inte följde efter. Haha. Men grannen hörde nog. På tal om granne. En av våra grannar hon står alltid i sitt fönster och glor när man är ute med hunden. Känner bara att man vill strypa tanten. SÅ fruktansvärt  irreterande. Precis som att hon håller koll så man plockar upp efter sin hund. Hon behöver väl inte stå där varenda j*vla dag. SUCK säger jag bara.

(om ni undrar varför texten under korten blev så konstiga, så är det för att det tangentbordet inte riktigt hänger med. Gör mellanslag och hoppar lite som det vill)!!

Nu SKA jag sova.

Natti natti.

Oliver


Oh,   jag   ser en      nalle    när   jag   ligger   såhär juh!!


Somnade i  soffan!


SMILE

Tuesday

Hoppla hoppla....
Min häst gick jättebra idag. Har börjat fatta galopp från skritt nu, första gången idag och det bara flöt på. Duktig häst.
Jimmy har åkt till jobbet, lilleman sover och jag sitter bra här i soffan.
Fruktansvärt tråkigt att det regnar, jag vill ha soool, så man kan vara ute lite mer. Ska i alla fall gå en runda sen när oliver vaknat och ätit igen. Nyttigt med frisk luft. Lite små jobbigt att han börjar bli lite förkyld igen bara. Hoppas det inte blir allt för illa.

Oliver utvecklas för var dag som går. Det är så himla roligt att se. Växer det gör han ju det med. Nu kan han hålla uppe huvudet riktigt när han ligger på mage t.ex. Hur söt som helst. Han ÄLSKAR sin färg glada skumgummiboll. Han ligger och skrattar hela tiden när han tittar på den. HÄNDER har han också kommit på att han har, och att han faktiskt kan styra dom ;) Nu är han överallt i ansiktet och pillar, tar tag i håret och håller faktiskt leksak själv och leker. Han tycker även att det är roligt med en leksak som man sätter på bordet som han kan pilla på när han sitter i knät. (för han kan inte sitta själv än) Min underbara lille gosse.
Men igår, usch vad jobbigt det var då. Han hade kolik heela förmiddagen och sen någon timme på em. Stackars liten. Han skrek så det såg nästan ut som om han skulle spricka. inte coolt. Vad gör man när han skriker så då? Det finns liksom inte så mycket man kan göra. Men han ligger gärna i knät på mage när han har ont. Han kan även gå med på att man bär honom, så handen masserar magen samtidigt.

Nu tänkte jag att jag skulle göra något annat än att sitta här, funderar på att föra över bilderna från kameran så att jag kan visa hur söt han är när han ligger på mage ;)
Japp, det får det bli.

see you in a while!!!

Helgen!!

Har tagit det allmäntlugnt i helgen. Har solat och bara myst. I Fredags gick familjen ut på en liten promenad och satte oss på en gräskulle och myste. Vi kastade maskrosknoppar till Manta så hon fick jaga dom. När jag skulle kasta upp en åt Manta (som om du spelar brännboll) så fick hon en smäll av mig. Alltså när jag kastade upp knoppen så hoppade hon efter den samtidigt som jag skulle smälla iväg den med handen, så därför fick hon en smäll. Haha, stackaren. Men jag fick igen för jag satte mig på huk (precis vid kanten av kullen) och då hoppade hon upp med tassarna på mina axlar så att jag så att jag flög bakåt och gjorde en kullerbytta. Jaja, så kan det gå.
Sen senare på em åkte vi hem till Åsa och Tobbe, käkade god mat och tjötade en massa skit.

Lördags så solade jag åter igen, (måste ju få lite färg) medans Jimmy jobbade hos Miche. Sen på kvällen gjorde vi väl inget vettigt alls. Jo Jimmys päron kom hit en snabb sväng för att hälsa på lilla oliver.

Söndags så åkte vi till Ullared, gick in på NetonNet och fick köpt oss en babywatcher eller va det nu heter och hur det nu stavas.

Idag måndag har jag vart och ridit ska strax åka till apoteket och köpa droppar till lilleman så nu hinner jag inte skriva mer.

Tjing tjong

Underbara väder!

ÄNTLIGEN har sommaren traskat hit.
Idag har min underbara vän Jimmy varit här en sväng, hur bra som helst. Var evigheter sen vi träffades sist, så det va allt på tiden. Suttit på balkongen och solat och tjötat en massa skit. Fick väl suttit ute i alla fall en timme innan lilleman vaknade och ville ha sällskap.
I morse va jag hos hästen och red, mor min fick passa lille plutten. Kusinen min va också där och pussade på honom medans jag var ute och red. Tack mormor =) Även kul att träffa Anna lilla igen...(Kusinen)
Nu har Oliver somnat, han har inte sovit speciellt mycket under dagen, mest pratat och legat nakenfis ;) Kissat på mig två gånger med. Sånt som händer.

Igår var det ju också kanon väder. Jag och babe gick upp till hans pärons hus och lånade gräsmattan några timmar för att gotta oss i solen. Men Jimmy klippte gräset istället. Så jag låg och stekte i solen och hade Oliver i sin vagn i skuggan. (Hans föräldrar är på kreta) Hur gött som helst, älskar sommaren. Fick nog lite färg med. Jimmy brände sig på ryggen...Haha...
Till kvällsmat blev det potatiskroketter med bearnaissås, vitlöksbröd och så grillade vi karréskivor. Mumma...

Nu tänkte jag göra mig något att äta, lite små sugen på mat. Dricker även min alkoholfria öl ;)

Byebye

Va kan det vara?!

Det är tisdag idag och det innebär vadå? Jo HANNA´S tvtittarkväll ;)
Ugly betty, desperet housewives, cougar town sist men inte sämst NAVY CIS.
Det tråkiga är att serie nr 2 är sista avsnittet för denna säsongen.. SUCK. Kommer det säkert gå något dåligt vid nio bara för det!!

Har haft en hyffsat bra dag idag. lite slap and slow ;) haha inside joke...
Har vart på 2 månaders kontroll med lilleman. 6315g 60,5 cm han växer så det knakar.. När jag kom dit så bajsade han medans han satt i sin stol, tog upp han och vips så va hela han och stolen nerbajsade. Det JOBBIGA var att jag min glömska flicka, hade glömt att packa ner extra kläder.. Som tur var hade jag en jacka till honom så den, strumpor, blöja och en filt invirad runt benen pallrade vi oss hemåt ;) Snacka om knas. så ha ALLTID extra kläder i skötväskan. (bara jag som glömmer)

Snart kommer sötaste Emelie hit och myser med oss. Fast det blir bara jag och Manta hon får mysa med, Oliver sover nämligen. Men han ska ha ett mål till innan natten.

Så nu ska jag dra mig från datorn till tv-apparaten.

Have a nice evening!!!


....

Du...

Får jag gömma några drömmar hos dej?
Några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt.
Jag vill låta dom bo
längst inne i dej.

Får jag dansa klumpigt
och sjunga falskt för dej
en solig dag
när hjärtat spränger i bröstet?
Se inte till reflexerna,
upplev källan!

Får jag vara i din värme
och långsamt mjukna
när själen blivit lite frostbiten
Håll om mej
tills jag ler igen!

Får jag slösa min kärlek på dej?
Får jag skratta, krama, sjunga, gråta
och dansa av kärlek
utan att du blir rädd?
Jag vill se dej i ögonen
och låta ett leende
berätta att jag älskar dej!

RSS 2.0