Kväll

Jahopp, då va min kära bil såld. så nu ska vi köpa en billig pendlar bil, som Jimmy kan ha till jobbet fram och tillbaka. Sen kanske vi ska sälja den svarta bilen med och köpa en annan. Typ v70. (Jag vill i alla fall ha en v70) Men vi får se hur det blir med det. Kanske dumt att köpa en ny bil när vi ändå har en bra och säker bil som jag kan köra runt med :P
Har vart och ridit idag igen, mamma och pappa passade lilla Oliver. Myys.. Tack för hjälpen. På tal om oliver så sover han kanon bra nu. Jag ger sista målet vid halv tio-tio, sen sover han till 6 på morgonen. (kanske vaknar någon gång under natten och vill bara ha nappen). Min lilla älskling.
Min stora älskling jobbar i vanlig ordning. Men på onsdag är han ledig, va något som skulle göras på jobbet. Först ville dom att han skulle jobba dag på onsdag, men lite strängt att först jobba em/kväll sen börja jobba vid 7 igen. Så då fick han ledigt av jobbet.

I morgon ska vi på 2 månaders koll med plutten. Spännande.
Nähä, nu ska jag lägga mig på kudden, ska upp tidigt till hästen. Så Sov gott allesammans.

SATURDAY

Idag händer det nog inte så mycket. Jag ska iaf ta hand om hästarna denna helgen för mor och far är i helsingborg och firar deras bröllopsdag.. GRATTIS!!!! Hoppas ni får det trevligt..
Som sagt, jag har vart hos hästen nu på morgonen och gjort iordning alltsammans. Hämtade pappren på bilden eftersom det kommer någon och tittar på den idag. Får väl se hur det går med det.
Ska i alla fall tillbaka till stallet sen och ta in dom små liven..

Tråkigt att vi inte har någon sol!!!



Duktiga jag :P

Har tvättat, dammsugit, torkat golven, dammtorkat, diskat, bäddat rent, vikt tvätt, kokat nappar, ridit, städat bilen.. Ja en himla massa saker har jag hunnit med. Nu är jag helt färdig, så nu ska här sovas.
Annars har jag haft en bra dag

Har ingen ork att skriva. Så natti natti

Tisdag

Gick upp vid kvart i sju för då ville Lilleman ha mat. Satt och matade honom i soffan samtidigt som jag kollade datorn, kände mig mer död än levande. Så sjukt trött. Iaf så åkte jag till hästen vid åtta och va hemma igen strax efter nio. Blev inget ridande idag för det är sjukt dåligt väder.
När jag kom hem igen kröp jag ner under täcket jämte Jimmy, kände att jag behövde lite värme. Somnade om så gott och vaknade igen vid kvart i elva.
Nu har man ätit frukost och lagt Oliver igen. Idag blir det slappt. Kanske ska till ungamammor sen vid halv två, men jag vet inte om jag orkar det idag.
Förmodligen ska jag upp till Emelie på Meandi-party sen vid 18. Kolla på massa bebis kläder ;)

Idag är det min tvtittarkväll i alla fall. Som vanligt ska jag kolla på Ugly betty vid 20.00, Sen vid 21.00 kommer Desperate Housewives, 22.00 Cougar Town, 23.00 Navy CIS. Sen blir det godnatt ;)

Bye

Gääääsp...

Var hos häsen i morse och fixade. Mor min fick passa lilleman. Tackar så mycket för det. Mickan var med och satt inne med mamma medans jag var ute med hästen oc hovslagaren. Måste hitta ny hovslagare nu eftersom min inte vill sko Rolle mer pga av sin rygg och att Rolle har shivering! Suck..

Myst med älskling, färgat Mickans hår, Vart på kalas för Miche och ätit massa mat och god tårta. Har givetvis myst med min son och min hund med. Nu blir det bädden för jag är såå trött. Orkar heller inte skriva mer ;)

Natti natti..

Förlovningsdag


Idag har vi varit förlovade i 1 år


Älskar dig jimmy



Lilleman väckte mig vid 6 idag, han ville tydligen inte sova mer. Så då fick inte jag det heller. Så nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

Idag fyller bästaste Åsa 24år. GRATTIS..

Och GRATTIS Miche 31år..



Sööndag

Sitter och tittar på Wallander, men jag har redan sett den som går på tv nu. Kände därför jag lika gärna kunde blogga. Min babe har vart och klippt sig idag, annars har det bara vart en slapparsag. Vi va hos Jimmys stora syster med familj en sväng idag. Hundarna fick busa, sen tog vi en kaffe. Sen gick vi ner till sjön så manta fick bada lite. Hon ÄLSKAR verkligen vatten. Underbart..

Har även vart i Ullared och handlat lite godis och glass. Det blev inget varberg idag, får ta glassen en annan dag ;)
Nu ringde älskade sara så nu får jag sluta skriva.

Natti natti

Mys hos Helena och Krille

Igår em/kväll var vi hos Helena och Krille, det var mycket trevligt och god mat!!
Senare på kvällen så tog vi en kubbturnering, och gissa vem som vann? Tjejerna eller killarna?
Det ska jag tala om, VI tjejer vann me 2-0 =)
Blev inte så jättesent vi var väl hemma till halv tolv något sånt.
När vi kom hem satte vi på filmen The human centipede, men jimmy somnade i soffan och jag var nära på att göra det. Så istället för att somna i soffan gick jag och la mig i sängen. Försökte få liv i jimmy men han sov som en stock. Så han fick ligga kvar i soffan. :P

Filmen kollade vi klart på nu precis och den va hur kass som helst. Ganska vidrig men inte så bra som vi trodde den skulle vara, och som det stod i tidningen om den!!
Idag blir det en lugn dag, myys med babe och resten av familjen. Kanske en tripp till träslövsläge till tre toppar och äta glass, men vi får se.

I morgon har vi varit förlov
ade i 1 år

Nu blir det mer kaffe. Ha en kanon dag.



Ingen sovmorgon...

Gårdagen, vad kan man säga om den?
Vi gick väl upp vid halv tio något sånt.. Åkte till hästen en snabbsväng, sen till apoteket, sen vidare hemåt.
Väl hemma satte jag på kaffe så kom Mickan över på en kopp. Hon skulle egentligen åkt och färgat sitt hår, men jag ville inte följa med dit, så det blev inget för henne. Men nästa vecka ser hon ut som ett stoppljus ;)

Sen kom Cina vid ett kanske, sen kom helena vi halv fyra. Drack lite kaffe och tjatade skit som vanligt. Helena var tvungen att åka igen vid kvart över fyra för hon skulle träffa sin halvbror. Men min älskade Cina stannade ett tag till =)

Det åskade och blixtrade som tusan här igår med, mysigt. Gött att den kvava luften försvann. Men vart är solen idag?
I alla fall. Vi gick på en promenix igår med, Manta rullade sig i skit så det blev en dusch för henne när vi kom hem. Hon luktade förbannat illa och var helt vit över ryggen. Det går så fort när hon slänger sig ner och rullar sig i skit. Äckliga vovve ;)  Jimmy var väl hemma vid sju kanske, gjorde biffar och pommes, mumsigt..
Sen gick vi på en lite promenix och betalde blöjorna vi köpt. Det är väl ganska mycket för pengarna, 2 pkt blöjor med 68 i varje och sen 8 st våtservetter med 68st i varje för 258kr. (från Libero) Tyckte det var bra i alla fall..
Kollade även på film i gårkväll. Tog det allmänt lugnt.

Denna dagen bjuder på?! Ja vadå, ingen sovmorgon i alla fall. Hade vart skönt någon gång med det
. Men nu har lillfisen äntligen somnat igen, i mitt knä, så jag ska gå och lägga ner han så jag kan gå ut med Zamantha plutt.
Ha en bra dag!!

Ormen

Ormen

Äckliga ormen

Trallalalala

Idag har jag vart med mickan nästan hela dagen.. Har inte gjort något vettig över huvud taget. En slapp dag med massa åska och regn. Suttit på balkongen och druckit kaffe kaffe kaffe..

Jimmy skulle inte jobba idag för han som han jobbar med var sjuk och Jimmy får inte jobba själv i fall något händer. Så en fullbetald dag men inte vara på jobbet, de är bra! Men han jobbade hos Miche (eller fortfarande) idag så han kan vara ledig på lördag istället.

Nu ligger jag i sängen och myser med min son och min hund, lyssnar på mysig musik och bara njuter!!!

Peace out!!

OnSdAg

Natten va bra, lilleman vaknade vid tre och ville ha lite mat sen somnade han lika fort igen. Vaknade sedan vid fem och ville bara gosa med mamma så han fick somna hos mig och sen gick vi upp vid halv nio och åkte till hästen vid nio. Lilleman va vakem från halv nio till ett sen sov han till strax efter fem och somande igen vid kvart i sju. Vaknade vid nio och somande nu vid elva.
Myste jag med älsklingen innan han åkte till jobbet. Sen träffade jag Mickan och vi har i stort sett umgåtts hela dagen.
Nu när jag skulle nattkissa Manta så va det en ÄCKLIG jävla ORM innanför dörrarna. (bild kommer)
Så jag ringde till Jimmy så fick han ringa Christoffer som fick komma och kasta iväg den. (även om det bara vart en snok) ;)

Jo, har faktiskt vart duktig och tvättat idag med. Duktiga mig! ;) Nu ska jag bara storstäda också.
Har inte fått svar än om vi får hyra gården heller.

Nähä, nu ska jag bannemig sova.

Godnatt

Natti natti

Igår så va jag hos hästen, fikade hos mamma och pappa innan jag åkte hem. Mamma och pappa myste med lillskrutten och manta fick busa med dom andra hundarna..
Sen på kvällen fick jag åka in till akuten med Oliver för han hade fått lite feber, ringde 1177 och dem sa att jag skulle åka in. Han var inte som han brukade vara uten hängig, glansig i ögonen etc.
Men när vi kom dit så mådde han bra som en lärka igen. Ingen feber eller nått. Bättre åka en gång för mycket, än en gång för lite.

Jag och min kära sambo gick upp halv ett i em, va skönt att ligga så länge idag. Har även vart hos hästen och ridit, det gick kanon. Mamma stog ute vid paddocken med Oliver och kollade till honom medans jag red, men han sov hela ridpasset som han brukar göra ;)
Annars har dagen varit slapp. Myst med Manta och Oliver, kollat på mina favvo program och tagit det allmänt lugnt. I morgon eller torsdag får vi reda på om vi får hyra sället. HOPPAS HOPPAS!!!
Jo Jimmy fick sjortor av mig, han är så snygg i rött. Passade faktiskt i lila med. Min pudding!!
Men om han gillade dom riktigt vet jag inte. Han sa inte så mycket, men kräsen det är han..

Nu ska jag faktiskt sova, jimmy slutar jobba om ca 30 min. Så jag får mysa med Manta nu..
Ha det så bra

Nattinatti

Då va det Måndag igen...

I Fredags em/kväll åkte vi hem till Tony i smålandstenar, där vi käkade mumsig mat. Det var mycket trevligt. (som alltid när man är där..) Men det känns fortfarande lite konstigt att hon inte är där. Men det finns inget att göra åt. Det blev en ganska sen hemfärd, vilket heller inte är något konstigt när man vart där!!

I lördags så var vi och kollade på huset. Hur bra som helst. Det är ju ganska gammalt, men trodde faktiskt att det skulle se ännu äldre ut. Det finns såå mycket man kan göra med huset, och man fick göra nästan precis vad man ville med det. Hon tar ju en lite högre summa i hyra så finns det pengar att ta av om man vill göra något med det.
Nu hoppas man bara att man får hyra det med. Men det var 3 familjer till som skulle kolla på det. Så vi hoppas inte för mycket för då blir vi bara besvikna om vi inte får det.
Efter hustittandet så åkte jag hem till hästen och fixade med det.

På kvällen så kom Alex hem och grillade med oss det var mycket trevligt det med. Senare fick vi besök av Miche och Jonas med, sen även David och Mickan.
Sen hände det inte mycket mer den dagen.

Söndag
Då vaknade vi ganska tidigt. Jimmy gick ut och tvättade bilen, medans han gjorde det så packade jag saker som vi skulle ha med oss till Bollebygd. Sen åkte vi till Borås och hälsade på min kära bror och hans family. Min underbara Elliot är bara såå go. Tog en Snabbfika sen vidare till Bollebygd där mormor och morfar bor.
När vi kom dit så beställde vi pizza och käkade det. MUMS.. Vi var bara där och myste helt enkelt. Fixade lite med dopkorten och släktforskade lite. Oliver blev väl omhändertagen ;)
Vi gick även ut på en liten promenad hem till morbror med när vi ändå var i farten. Trevligt att träffa dem också.
Zamantha fick vara hemma hos Jimmys föräldrar.

Idag vet jag inte vad som väntar i alla fall. Så vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder, så Bye bye sålänge..

Freedag!!

Nu var det redan fredag. Igår va vi ju hos Emeli och Magnus. mycket trevligt.
Manta lilla har blivit av med sin tand nu. Hon blev såå glad när vi kom och hämtade henne. Min lilla tös!! Det är ju bra att man har försäkring i alla fall, för det är inte billigt att vara på djursjukhus!!
Hon är ganska dåsig fortfarande efter narkosen, men det släpper säkert snart!

Det blev inget hus tittande idag, utan det får vi ta i morgon istället. =)
Vart en väldigt lugn dag annars. sjukt trött har jag vart med. (fortfarande trött) Sov en timme vid fyra innan. Gött..
Nehe nu orkar jag inte skriva mer.

Peace out

13 maj

Inatt har lillen sovit ganska bra faktisk, han somande vid 21,30 och sen vaknade han inte försen 02 och ville ha lite mat. Jimmy kom hem vid ett i vanlig ordning efter jobbet.
Lillen vaknade vid 5 igen men då va det bara det att han hade ont i magen. Vi bytte blöja och sen la vi oss igen. Åkte till hästen i morse i vanlig ordning, det ända som inte var som det brukar va att Manta inte fick följa med idag. Kändes helt knas! Det gick faktiskt bra att rida idag. Han var förvånadsvärt snäll idag med tanke på att han kom in vid 14 dagen innan.

När jag kom hem så han jag knappt innanför dörren innan Jimmy sa att vi skulle åka och kolla på hus!!
Vi har nämligen hittat ett hus som vi vill hyra, hoppas bara att vi får det med. Det var över förväntningarna. Hur mysigt som helst. Zamantha hade trivts som fisken i vatten och vi med för den delen!! Ska dit i morgon med och kolla på det, även insidan ;)
Jimmys kommentar påväg hem "Då kan vi skaffa en hund till" hmm... Inte just nu..

Vi skulle kanske ha åkt till Bollebygd idag men det blev inte så för morföräldrarna var sjuka, så det kanske blir på söndag istället. Och då kanske vi tittar förbi hos min kära bror och hans familj med.
Men idag så åker vi in till Fbg till Emelie & Magnus till deras stuga. Vi hade tänkt att vi skulle åka nu för vi har ingenting att göra just för tillfället, men dom har ju inte ens åkt in än. Så nu sitter vi här framför datorn och ugglar.

Glöm inte att Manta inte får äta något efter 20 ikväll eftersom hon ska opereras i morgon!!! En påminnelse till mig själv!!!

....

J*vlar i havet va trött jag är... Oliver ligger i sin säng och ska sova. Han ligger och låter hela tiden. Ganska gulligt faktiskt..
Tack för att ja fick sova 2 timmar innan idag det var guld värt. Blev mycket piggare men nu bara dog jag!!
Man kanske skulle lägga sig tidigt idag då?! Har i alla fall vart duktig och tvättat massa kläder.

I morn kanske vi ska till Bollebygd. Får se vad dagen har att erbjuda..
Nu ska jag kolla på tv.
Natti natti

Zamantha

Manta som valp. Dagen vi hämtade henne

Våran älskade Zamantha.
Där va hon inte stor bara 8 veckor!

12 Maj

Tröttere än tröttast idag.  I natt har det inte blivit mycket sömn. Oliver har haft såå ONT i sin mage så att vid fem i morse valde jag att gå upp helt istället för att ligga i sängen varannan timme. Nu ligger han tvärs över mina ben på mage (givetvis) och GUUD va han har pruttat, så bra. Klart att lilleman måste vara trötter med eftersom han också vart vaken. Men han har nog fortfarande lite ont.
Snart ska jag iväg till hästen, suck. känner inte alls för det just nu. Bättre ja åker nu för i Em ska vi till BVC och sen ska jag SOVA när lillen sover..
Har är fortfarande lite snuvig med, men det är nog på bättringsvägen hoppas jag!!!

Va ute på en långpromenad med Linda igår med. Var nog ute i en och en halv timme i alla fall. På kvällen så kollade jag på tv. Min tv tittarkväll på tisdagar. Den börjar kl 20 och slutar 24. Först är det Ugly Betty, sen kommer desperet housewives efter det kommer Cougar town, sen är det paus till 23 då Navy CIS börjar. Myys!! ;)

Igår hittade vi ett hus/gård för uthyrning. Det ligger mellan Ullared & Älvsered och vi ska kolla på det, på lördag. Så förhoppningsvis så är det något bra och vi får hyra det =)

Våran lilla Zamantha va hos veterinären igår med för jag upptäckte att hennes tand inte va riktig, så den ska hon operera bort på fredag. Vi ska vara där vid halv nio och hämta henne senare på dagen.
Så hon kommer att få en söt liten glugg ;)
Hon fick även sin vacinspruta när vi ändå va där. Och så duktig hon var.
Veterinären sa nästan samma kommentar dem sa till henne förra året, "Va glansig och fin hon är i pälsen" Tack så mycket ;)

Nu måste jag göra mig färdig, ha en toppendag.

Byebye

myskväll

Igår så Var jag med Cina & Heena heela dagen, eller iaf från två till mitt i natten. Det var väldigt trevligt och mysigt.
Först var vi hos min häst så fick jag fixat med honom. (knappt tokig) Sen åkte vi hem to my place. Jag fick duschat och sen gick vi upp till affären och handlade lite grönsaker för att sedan hem igen och göra en romantisk middag. (Tacos blev det) MUMS!!
Sen tjajade vi ju givetvis en massa skit som vi alltid brukar göra.
Vid nio kollade vi på en KANON bra film. The prestige och käkade popcorn.

Oliver åt halv sex, sen somande han vid halv sju och vaknade inte försen vid kvart i tolv..
Hinner inte skriva mer han skriker som en tok..

Bye

8 Maj LöRdAg

Vaknade vid halv fem i morse, gav lilleman mat sen fick Jimmy ta över vid halv sex nått sånt. Då fick jag sova till halv åtta kanske?! Skönt. TACK.. Matade lilleman då och sen gick vi och la oss igen och gick upp kvart över elva!!
Jimmy är nu och fixar med sin bil, och jag manta och Oliver sitter här. Ska strax åka och fixa hästen.

Mår piss och skit idag.
Hej så länge!!!

7 Maj

Oliver åt igår vid ca tio på kvällen och eftersom att han är lite sjuk så väckte jag honom igen vid två för att jag tyckte han kunde äta då. Sen vid fyra så gick vi upp igen och bytte blöja, men då gav jag honom ingen mat utan jag bara la ner honom i sin säng och då somnade han. Sen vid sex så vaknade han och ville äta. I vilket fall som helst, undra hur länge han hade sovit om jag inte hade väckt han vid två, eller så kanske han hade vaknat av sig själv runt den tiden i alla fall. You never know. Oliver mår bättre idag, men han är fortfarande lite snuvig. Det hjälper att ge han bröstmjölk i näsan!!

Har tagit en kopp kaffe med min underbara Heena, tack för det.



6 Maj

Ja, natten den va kanske inte den bästa jag haft. Oliver har blivit såå förkyld att han har hostat och knappt kunnat andas i natt. Samtidigt som han försökt sova har han blivit arg för att han är så tät i näsan och hostat. Så denna natten har han faktiskt fått sova hos mig, vid min kudde. Han vägrade somna själv i sin säng, vilket han ALLTID gör när han har ätit vid tolv.
Sen va jag ju tvungen att vara vaken för att se så han andades hela natten med, inte lätt att vara förälder och så maktlös. Jimmy han sover som en stcok, han vaknar inte ens när lillfisen skriker, jag får liksom slå på honom för att han ska vakna. Men jag kan inte säga annat än att han har en sambo som är väldigt snäll som låter han sova hela nätterna (oftast), inte ofta jag har väckt honom för att han behöver ta sin son. Förutom när Oliver har skrikit som en tok, och kanske en enstaka gång för att blöjan vart full. Jag är så snäll. ;) Så jag ska egentligen inte klaga heller, men det måste jag ju ;) Han kan ju själv säga "självklart älskling så tar jag honom" Om han ändå hade vaknat då, lite strängt att alltid behöva slå ihjäl honom innan!!

Har även vart hos bm idag på efterkontroll och allt va så bra så. Känns faktiskt lite tråkigt att jag inte ska dit nu regelbundet, har blivit lite som en vana. Men jag får väl åka inom och säga hej ibland, och visa Oliver. Då har jag en anledning till att åka dit ;) Låter säkert helt knas att jag vill till min bm, men jag gillar henne.

Nu kom jag på att jag skulle ju steka bacon till min kära sambo, så han får mat i morgon. Så nu hinner jag plötsligt inte skriva mer. Måste även gå ut och kissa min vovve. (helst innan Oliver vaknar)

Så Natti Natti på er!!




5 Maj

I natt har lilleman vart VÄLDIGT pruttig, har nästan inte sovit något pga att han haft så ont och svårt att fisa. Men han somnade vid sju i morse och så gick vi upp igen vid tio.
Jag, Oliver och Manta åkte till hästen runt halv elva, sen vidare till apoteket för att köpa mera minifom.

Väl hemma så plockade jag iordning, diskade, nu tvättar jag och Jimmy lagar pannkakor. (fast han är sjuk)
Blev inte mycket till någon långpromenad idag, vi gick till affären och sen hämtade vi posten, ingen av oss orkade längre.

Nähe, nu får jag gå ner och ta tvätten sen mata lillen.

byebye

Hallelåja

Hej hopp.

Den 30 April hade vi lite folk hemma, blev en sen kväll. Men Oliver han sov till sex på morgonen.

1 Maj
maj maj måne jag kan lura dig till skåne, där finns en apa som kan lura dig tillbaka ;) haha.Jag, Jimmy, Oliver åkte först hm till Åsa & Tobbe, sen vidare ut till Arla för att kolla när korna blev utsläppta för första gången i vår. Kanske inte va riktigt som jag hade förväntat mig, men lite skoj va det allt. Klappade till och med en kalv, sen efter det luktade jag ko ända tills jag duschade. Vid halv femtiden åkte vi hem till min mor & far för att träffa "Orustborna" med familj. Det var en mycket trevlig kväll.

2 Maj
Det blev en slappar söndag. Härligt väder med promenad och sen solning.

3 Maj
Oliver fick bada han tyckte det va hur kul som helst. sprattlade som bara den ;) Annars en väldigt lugn dag.

4 Maj
Då var det idag ;) Jag och Oliver gick upp tidigtha vaknade bara en gång i natt och ville äta vid 2 sen sov vi till sex i morse. Vid åtta så åkte Jag, Manta och Oliver till hästen lite segt att gå upp tidigt. Men Jag tog min första ritt idag  efter fyra månader utan. Det va helt okej. Förvånande att jag inte "kissade" på mig när jag red, känner heller ingen träningsvärk än, men det kanske kommer. Vi la oss nog i sängen vid halv fyra sen gick vi upp vid fem igen. Det var behövligt..
Nu har vi i alla fall precis vart ute på en promenad det va gott, Manta fick busa med Gizzmo och lilleman somnade om.
Jimmy jobbar men är påväg hem nu för han är dålig, inte såå bra men va ska man göra?!
Jag tänkte i alla fall baka kladdkaka nu så hej sålänge.


RSS 2.0