Fredag

Jahopp, nu va det fredag igen.. Känns som det bara är måndag och fredag hela tiden.
Jimmys päron har åkt till Thailand, dom åkte i måndags. Ines och Heinz skulle också ha följt med men Ines fick inte flyga för hennes pass går ut om 5 månader. (ska tydligen vara 6 månader när man kommer hem) Stackars människor. Kasta bort så mycket pengar på en resa men får inte åka med och ingenting tillbaka.. Jisses..
Vi har bosatt oss i svärföräldrarnas hus nu under dessa veckorna. Gött med lite mer utrymme. Emelei bor här med och j är väl inte allt för glad i det. Men ja och emelie har roligt iaf :P
Oliver sover som en PÄRLA nu. Han somnar till och med i sin egna säng. Helt underbart. Han somnar typ halv åtta och vaknar halv tio, inte illa det inte..

Vad som händer i helgen vet ja inte än. Vet bara att på söndag ska hästen iväg, vilket känns helt sinnessjukt. Vill absolut inte sälja han, men det kanske är det bästa för honom? Ja vet inte vill inte tänka på det för då blir jag bara ledsen.. Menmen..

Jo helsingborg va en toppenhelg. Helt underbart, och vi hade kanon roligt..

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund innan oliver vaknar. Så see you!

Oliver 16dagar

Oliver 16dagar. Sitter i mormors knä.

Tiden har bara sprungit iväg. Nu är han 7 månader!

Torsdag

Idag är det som sagt torsdag. Skulle jobbat idag men min barnvakt va tvungen att åka akut med sin hund till sjukhuset.. Hoppas det inte är något allvarligt bara.
Jo min farfar är jättesjuk nu med och läkarna tror inte han kommer klara sig så länge till. Otrkar inte dra allt nu, så jag gör väl det en annan dag! Oliver springer runt i sin gåstol och vill SÅ gärna äta upp blomman som står på golvet, men nu kommer han inte så långt för han fastnade i mattan.. ;)
I em blir det att vika tvätten sen packa inför morgondagen..

Nu blir det frukost.

Måndag

I helgen har jag jobbat. Lördags va det Grytan och igår var det tröingebergsnärbutik. När jag kom till jobbet igår så var det någon som hade busat på natten och klippt av kablarna till kylen på utsidan så det va 15 + när jag kom. Fick flytta på alla mjölkprodukter etc till Cola kylen för den funkade ju. och alla drickor fick stå på golvet i backar.

Igår käkade vi tacos. Kanon gott. Frågade jimmy vad som skulle hända om jag kastade en gurkbit på honom och då sa han "pröva. Så jag gjorde det. Då tar han sin halva tacos han har kvar och går mot mig och försöker trycka upp det i mitt ansikte. Men snabba hanna viftade tillbaka hans hand så han fick den i ansiktiktet själv sen hamnade resten på hela golvet.. HAHA. Sa att nu får du allt städa upp efter dig så kan jag städa efter mig. Det roliga va att jag hade bara en gurkbit att plocka upp.. :P Men ni tror väl inte att han skulle städa upp efter sig så jag gjorde det med, för annars hade det aldrig blivit av.. Men det va kul!! ;)

Nu sitter jag hemma hos min mor och far har vart ute i stallet och fixat iordning det som skulle fixas. Pluttas ligger och sover och jag väntar tills han vaknar innan vi ska bege oss hemåt. ( Menar att jag inte vill väcka han)
Sen när vi kommer hem är det tanken att vi ska plocka iordning lite sen gå ut på en långpromenad så att Mantha kan få springa av sig sin överskottsenergi hon har.
Framåt kvällen, tror det var vid 18 så ska vi hem till Svärföräldrarna på middag eftersom att Emelie fyller år idag. Så grattis sötnos!! Sen är det nästan dags att sova när vi varit där och ännu en dag närmre det roliga!!

Har hela veckan uppbokad, grejer att göra varje dag. På fredag så åker vi till helsingborg och ska stanna där tills på söndag. Det ska bli sååå skönt att komma härifrån och bara va. Självklart kommer jag att sakna Oliver men det ska ändå bli skönt att slippa tänka på han i första hand nu. Skönt med en liten weekend. Så det blir en tidig kväll på tosdag för vi ska ju åka tidigt med tåget på fredag morgon.
Det är inte bara jag och Jimmy som ska åka utan vi ska ha med oss Emma, Anders, Mickan och David. Så det kan säkert bli en kul helg. Jimmy fyller ju år på fredagen med så det ska vi fira!!

Ja kanske borde äta lite. Känns som man aldrig hinner med det bara. Tiden bara rinner iväg och på tal om det så har oliver redan fått två söta små tänder. Ålar sig framåt och är bara såå gullig. Ska ta och lägga upp några bilder på han så ni ser hur han utvecklats :P

Japp nu ska ja ta en cancerpinne och sen äta mat. Ha en toppendag.

Bye bye


RSS 2.0