13 maj

Inatt har lillen sovit ganska bra faktisk, han somande vid 21,30 och sen vaknade han inte försen 02 och ville ha lite mat. Jimmy kom hem vid ett i vanlig ordning efter jobbet.
Lillen vaknade vid 5 igen men då va det bara det att han hade ont i magen. Vi bytte blöja och sen la vi oss igen. Åkte till hästen i morse i vanlig ordning, det ända som inte var som det brukar va att Manta inte fick följa med idag. Kändes helt knas! Det gick faktiskt bra att rida idag. Han var förvånadsvärt snäll idag med tanke på att han kom in vid 14 dagen innan.

När jag kom hem så han jag knappt innanför dörren innan Jimmy sa att vi skulle åka och kolla på hus!!
Vi har nämligen hittat ett hus som vi vill hyra, hoppas bara att vi får det med. Det var över förväntningarna. Hur mysigt som helst. Zamantha hade trivts som fisken i vatten och vi med för den delen!! Ska dit i morgon med och kolla på det, även insidan ;)
Jimmys kommentar påväg hem "Då kan vi skaffa en hund till" hmm... Inte just nu..

Vi skulle kanske ha åkt till Bollebygd idag men det blev inte så för morföräldrarna var sjuka, så det kanske blir på söndag istället. Och då kanske vi tittar förbi hos min kära bror och hans familj med.
Men idag så åker vi in till Fbg till Emelie & Magnus till deras stuga. Vi hade tänkt att vi skulle åka nu för vi har ingenting att göra just för tillfället, men dom har ju inte ens åkt in än. Så nu sitter vi här framför datorn och ugglar.

Glöm inte att Manta inte får äta något efter 20 ikväll eftersom hon ska opereras i morgon!!! En påminnelse till mig själv!!!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Låter intressant.

2010-05-14 @ 16:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0