Då va det Måndag igen...

I Fredags em/kväll åkte vi hem till Tony i smålandstenar, där vi käkade mumsig mat. Det var mycket trevligt. (som alltid när man är där..) Men det känns fortfarande lite konstigt att hon inte är där. Men det finns inget att göra åt. Det blev en ganska sen hemfärd, vilket heller inte är något konstigt när man vart där!!

I lördags så var vi och kollade på huset. Hur bra som helst. Det är ju ganska gammalt, men trodde faktiskt att det skulle se ännu äldre ut. Det finns såå mycket man kan göra med huset, och man fick göra nästan precis vad man ville med det. Hon tar ju en lite högre summa i hyra så finns det pengar att ta av om man vill göra något med det.
Nu hoppas man bara att man får hyra det med. Men det var 3 familjer till som skulle kolla på det. Så vi hoppas inte för mycket för då blir vi bara besvikna om vi inte får det.
Efter hustittandet så åkte jag hem till hästen och fixade med det.

På kvällen så kom Alex hem och grillade med oss det var mycket trevligt det med. Senare fick vi besök av Miche och Jonas med, sen även David och Mickan.
Sen hände det inte mycket mer den dagen.

Söndag
Då vaknade vi ganska tidigt. Jimmy gick ut och tvättade bilen, medans han gjorde det så packade jag saker som vi skulle ha med oss till Bollebygd. Sen åkte vi till Borås och hälsade på min kära bror och hans family. Min underbara Elliot är bara såå go. Tog en Snabbfika sen vidare till Bollebygd där mormor och morfar bor.
När vi kom dit så beställde vi pizza och käkade det. MUMS.. Vi var bara där och myste helt enkelt. Fixade lite med dopkorten och släktforskade lite. Oliver blev väl omhändertagen ;)
Vi gick även ut på en liten promenad hem till morbror med när vi ändå var i farten. Trevligt att träffa dem också.
Zamantha fick vara hemma hos Jimmys föräldrar.

Idag vet jag inte vad som väntar i alla fall. Så vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder, så Bye bye sålänge..

Kommentarer
Postat av: Mormor

Trevlig och händelserik helg ni haft! Det är kul! Pussar

2010-05-17 @ 16:13:43
Postat av: louise

det var super mysigt att ni kom o hälsade på oss! puss

2010-05-17 @ 21:51:47
URL: http://lece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0