Fredag

Jahopp, nu va det fredag igen.. Känns som det bara är måndag och fredag hela tiden.
Jimmys päron har åkt till Thailand, dom åkte i måndags. Ines och Heinz skulle också ha följt med men Ines fick inte flyga för hennes pass går ut om 5 månader. (ska tydligen vara 6 månader när man kommer hem) Stackars människor. Kasta bort så mycket pengar på en resa men får inte åka med och ingenting tillbaka.. Jisses..
Vi har bosatt oss i svärföräldrarnas hus nu under dessa veckorna. Gött med lite mer utrymme. Emelei bor här med och j är väl inte allt för glad i det. Men ja och emelie har roligt iaf :P
Oliver sover som en PÄRLA nu. Han somnar till och med i sin egna säng. Helt underbart. Han somnar typ halv åtta och vaknar halv tio, inte illa det inte..

Vad som händer i helgen vet ja inte än. Vet bara att på söndag ska hästen iväg, vilket känns helt sinnessjukt. Vill absolut inte sälja han, men det kanske är det bästa för honom? Ja vet inte vill inte tänka på det för då blir jag bara ledsen.. Menmen..

Jo helsingborg va en toppenhelg. Helt underbart, och vi hade kanon roligt..

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund innan oliver vaknar. Så see you!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ja nu har han åkt iväg din häst. Så får vi hoppas på det bästa. Du kanske får det lättare nu så du ska se att vi fattat rätt beslut! Puss

2010-12-01 @ 22:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0